Info: Skidlägret

Snart dags för läger!! Här kommer lite information som kan vara bra att känna till, tex hur mycket man ska betala för kalaset och vilken tid vi åker från Göteborg.

Kostnad: 850 kr, sätts in så snabbt som möjligt på COL’s bankgiro 5534-0756, märk betalningen med ”Namn + Skidläger”. I detta ingår boende och transport. Matkostnaden gör vi upp om efteråt.

Resa: Samling torsdag 25/1 kl 7.15 vid parkeringen vid Nils Ericsson-terminalen (här). Vi kommer åka i 3 minibussar och en personbil (om det inte blir några avhopp). (Äger du en bil som du skulle kunna tänka dig köra på lägret? Hör av dig till Stina eller Anna så slipper vi hyra ytterligare en bil!!).
Stopp för handling av mat kommer ske efter ca 2 h körning innan vi passerar gränsen, förslagsvis Maximat i Svinesund. Därefter återstår ungefär 2.45 h. Lunch rekommenderas att ha med alternativt köpas vid mathandlingen.

Boende och mat: En stor stuga med 22 bäddar, dusch, bastu och kök samt en mindre stuga med dusch och minikök. I stora huset finns stor matsal så tanken är att vi alla äter i det stora huset och lagar mat i matlag. Vi har delat in matlag och även tagit fram förslag på vilken rätt man skulle kunna tänkas laga för att undvika allt för enformig mat… (men andra önskemål är såklart välkommet!) men prata ihop er i matlaget om vad som ska köpas så går det smidigt vid handlingen!

Se stugfördelning och matlag HÄR! Kommentera gärna i dokumentet eventuella allergier.

Hemfärd: Innan kl 12 på söndagen ska stugorna vara städade och redo att lämnas! Lunch äts förslagsvis på hemvägen. Åter i Göteborg ca kl 18.

Att komma ihåg att ta med:
-Skidor, pjäxor, stavar
-Valla för alla väder
-Massor av träningskläder (såklart COL-jackan!)
-Lakan och handduk
-Pannlampa
-Sällskapsspel
-Skavsårsplåster
-Ev matsäck till torsdag lunch

Hör av dig till Anna eller Stina om du undrar något!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *