Nu drar träningarna igång igen!

Välkomna alla nya och gamla COL:are till ännu ett år med träningar, läger och festligheter!!
Om mindre än en vecka är det dags för första träningen efter sommaren. Det blir som förut styrketräning i motionshallen i Chalmers kårhus på måndagar och någon form av löpträning på onsdagar med käk efteråt (om någon skriver upp sig på matlagarlistan, hittas på hemsidan)! Avlöp från Vera Sandberg i kårhuset kl 17.30. Anmäl till träning och mat genom kommentar i eventet i kalendern.

Sedan har det nu äntligen (ca 3 månader senare än planerat…..) blivit dags att skicka in den slutliga klädbeställningen på nya fräscha COL-kläder!! Tjihoo! Priserna är nu följande, tack vare vår nya sponsor Sigma:  T-shirt: 120kr, Träningsjacka: 400kr och Tights: 300kr.
Kolla igenom dokumentet (COLklädbeställning2017) och skicka ett meddelande till Anna Kindlundh eller Stina Berg om något inte stämmer, de skickar in beställningen på måndag kväll (28/8)!

Snart är det även dags att kora bäste man och kvinna över sprintdistans. Den 6:e september bjuder träningskommittén in till Sprint-KM, dusch och käk i kårhuset efteråt, mer info kommer! Detta vill man inte missa!

//Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *