COL Indoor 2024



Det börjar nu närma sig årets COL Indoor som avgörs 7-8 december på samma ställe som förra året, nämligen Lindholmens Tekniska Gymnasium.

Vi i Tävlingskommittén/COL Indoor gruppen har jobbat under merparten av året för att säkerställa själva genomförandet av tävlingen, huvudsakligen genom att säkra lokal/tävlingsområde. När det nu börjar bli dags att inleda själva arbetet inför tävlingen som att lägga banor, planera arena, planera för servering och allt annat som krävs för tävlingen är tanken att bilda en arbetsgrupp. Arbetsgruppen består av tävlingsledarna (Gabriel Sturesson och jag själv) samt ett gäng huvudfunktionärer inom följande områden:

Arena
Banläggning
Servering
Start
Sekretariat/IT
Marknadsföring/Info
Happening


Är man sugen på att ingå i arbetsgruppen och ta ett ansvar för ett av dessa områden (själv eller ihop med andra) får man gärna kontakta mig eller Gabriel! Att ingå i arbetsgruppen innebär att man är med på möten och ansvarar på plats under tävlingarna. Man får fina erfarenheter av att vara med och arrangera en tävling och dessutom brukar arbetsgruppen någon gång efter tävlingen gå ut och käka middag tillsammans (COL betalar!)

COL Indoor är ett mycket viktigt arrangemang och intäkterna som klubben får står för en stor andel av den totala budgeten och möjliggör kraftigt subventionerade klubbkläder och resor som exempelvis skidlägret. Alla medlemmar som är med i verksamheten under året förväntas därför vara med och hjälpa till under själva tävlingen. Vi vill därför att man redan nu bokar upp helgen 7-8 december i kalendern. Information för funktionärer kommer läggas upp närmare inpå tävlingen.

Adrian Skobe (Loket): 073-316 00 34 & Gabriel Sturesson (Budda) 070-423 39 26

Allt gott!
/Loket & Budda

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *