Om klubben

 

Chalmers orienteringslöpare är enbart en träningsklubb, d.v.s. att du tävlar för din vanliga klubb, men tränar med oss. Förutom träningar så har vi en del festliga aktiviteter som är väldigt uppskattade av medlemmarna i klubben. Studerar du inte på Chalmers men vill bli medlem ändå? Det är inga problem, du är välkommen!

TRÄNINGSUPPLÄGG
Vi har ett fast program som vi följer hela läsåret. På sommaren har vi ingen träningsverksamhet p.g.a. att det inte är så många kvar i staden.

Måndag:
Styrkegymnastik 17:30 i Kårhusets motionshall (utomhus under corona-tider). Olika upplägg från vecka till vecka med t.ex. cirkelstyrka och tabata, oftast med fokus på bålen. Klockan 18:30, efter styrkan, är det innebandy för de som vill. Dusch och omklädning finns i Chalmers Kårhus.

Onsdag:

Orientering- eller löpträning, för det mesta lågintensivt men vissa veckor högintensivt (t.ex. keps-OL, stafett-träning eller KM). Samling 17:30 i Chalmers Kårhus, ofta Vera Sandberg-salen två trappor upp. Löpdistanserna brukar löpas på stigar och vägar. Orienteringsträningarna är oftast på Änggårdsbergen eller Safjället. Vanligtvis  kan man lämna väskor samt käka mat (som vi turas om att laga) i Vera Sandberg-salen efter träningen. Maten är till självkostnadspris ca 25kr. Dusch och omklädning finns i Chalmers Kårhus.

Förutom dessa aktiviteter så arrangeras KM (Klubbmästerskap) i sprint, medel, sprintstafett och natt varje år. Det arrangeras även en skidresa till Norge i början av varje år.

Inför varje vecka publiceras kommande veckas träningsplan i Chalmers OL:s Facebookgrupp, som hittas här.

ÖVRIGA AKTIVITETER
Vi tränar ju inte enbart utan det finns även plats för lite annat. Här kommer en liten överblick över de största aktiviteterna.

augusti
Upptaktsträff för nya COL-löpare. Lite info som är bra att ha

september
SM-fest. Årets största kalas, får absolut inte missas!!

december
Julfesten. Ett supertrevligt event som lyser upp i vintermörkret!

maj
Grillfest + ÖL-OL. Årets svåraste tävling att vinna?

MEDLEMSKAP
Vår medlemsavgift är 150 SEK, inbetalas på Bankgiro 5534-0756. Medlemsavgiften betalas på hösten och gäller sedan under höst- och vårterminen. För det får du delta i allt ovan nämnt. Glöm inte skriva ditt namn samt ”medlemskap” på inbetalningen. Gör en betalning per medlemskap och tänk på att meddelandet har en maxlängd på cirka 20 bokstäver.

När inbetalningen är gjord skicka då ett mail till medlem@chalmersol.se där du uppger följande personuppgifter:

För och efternamn, Personnummer, E-postadress, och vilken studentkår du är medlem i om du är studerande (EX. Chalmers Studenkår).

Personuppgifterna lagras i enlighet med GDPR, och genom att bli medlem så samtycker du till detta.

UPPLYSNINGAR
Nils Hammaräng Grip, ordförande, 0709480094, ordf@chalmersol.se

col

En kommentar till Om klubben

  1. Pingback: Välkomna tillbaka! |

Kommentarer inaktiverade.