Om klubben

Chalmers orienteringslöpare är enbart en träningsklubb, d.v.s. att du tävlar för din vanliga klubb, men tränar med oss. Förutom träningar så har vi en del festlig aktivitet som är väldigt uppskattad av medlemmarna i klubben. Studerar du inte på Chalmers men vill bli medlem ändå? Det är inga problem, du är välkommen!

TRÄNINGSUPPLÄGG
Vi har ett fast program som vi följer hela läsåret. På sommaren har vi ingen träningsverksamhet p.g.a. det inte är så många kvar i staden.

Måndag:
Styrkegymnastik 17:30 i Kårhusets motionshall. Klockan 18:30, efter styrkan, är det innebandy för de som vill.

Onsdag:
Intervaller, distanspass eller orienteringsteknik. Samling 17:30 vid Chalmers Kårhus. Intervallerna och distansen brukar löpas på stigar och vägar. Vanligtvis hyr vi ett rum i kårhuset där vi kan lämna väskor samt käka mat (som vi turas om att laga) till självkostnadspris efter träningen.Övriga dagar finns det alltid någon som vill träna.

Förutom dessa aktiviteter så arrangeras KM (Klubbmästerskap) i de fem disciplinerna sprint, medel, lång, stafett och natt varje år.

ÖVRIGA AKTIVITETER
Vi tränar ju inte enbart utan det finns även plats för lite annat. Här kommer en liten överblick över de största aktiviteterna.

augusti
Upptaktsträff för nya COL-löpare. Lite info som är bra att ha

september
SM-fest. Ett fint litet arrangemang för trötta SM-löpare

december
Julfesten. Årets största kalas, den får absolut inte missas!!

februari
Herr och dammiddagen. Ett trevligt arrangemang uppdelat i genus.

maj
Grillfest + ÖL-OL. Årets svåraste tävling att vinna?

MEDLEMSKAP
Vår medlemsavgift är 150 SEK, inbetalas på Bankgiro 5534-0756. Vill man bli medlem på hösten betalar man 75 SEK (för medlemskap fram till nyår). För det får du delta i allt ovan nämnt. Glöm inte skriva ditt namn samt ”medlemskap” på inbetalningen. Gör en betalning per medlemskap och tänk på att meddelandet har en maxlängd på cirka 20 bokstäver.

När inbetalningen är gjord skicka då ett mail till medlem@chalmersol.se där du uppger följande personuppgifter:

För och efternamn, Personnummer, E-postadress, och vilken studentkår du är medlem i om du är studerande (EX. Chalmers Studenkår).

UPPLYSNINGAR
Henrik Håkansson, ordförande, 0730-386274, ordf@chalmersol.se