Betalning och info COL Skidläger 2023

Hej!

Här kommer lite sista info om skidlägret samt en uppmaning att betala senast torsdag 12/1.

Avresa: Preliminärt 07:00 från Hyrcentralen, Södra Hildedalsgatan 3. Buss 17 går direkt till hpl Hildedalsgatan från studiegången/munkebäckstorget och tar 25-30 min. Resan till Sjusjoen tar ca 5h30m, ta gärna med något att käka på vägen. Vi söker frivilliga förare så alla som kan tänka sig att köra en del av vägen får gärna meddela det till Adrian. Bussfördelning kommer senare.

Boende: Boende i tre storstugor. Två av stugorna, som rymmer 16 respektive 10 personer, sitter typ ihop. Den tredje stugan som rymmer 10 personer ligger en liten bit ifrån de andra stugorna. Alla stugor ligger nära skidspåren. Städning av stugorna ingår i priset vi betalat så det behöver vi inte göra. Stugfördelning kommer senare.

Matlagning görs i matlag i varje stuga, matlagen kommer i samband med stugfördelningen. Handling sker på vägen upp till Sjusjoen, försök att handla allt som behövs för hela lägret då.

Tidigaste incheckning för stugorna är kl 16:00 så förslagsvis ger man sig ut på ett pass innan då vi troligtvis kommer fram 14:00-15:00 nån gång.

Skid-KM: Någon gång under lägret kommer Skid-KM arrangeras, mer info kring det kommer när det närmar sig.

Betalning: Betala snarast till BG 5534-0756, senast på torsdag 12/1. Kostnaden har efter generös subventionering landat på 850 kr/person. Anmälan är efter betalning bindande, vid förhinder får man försöka hitta en ersättare.

Det som ingår är resa fram/tillbaka samt boende. Spårkort är i Sjusjoen gratis så det enda som tillkommer är kostnad för mat.

Hemresa: Utcheckning senast 10:00. Varje minibuss kan göra lite som de själva vill dvs om man vill stanna och köra ett pass till eller köra mot Göteborg direkt.

Frågor: Har man några frågor är det bara att skriva till mig (Loket) på messenger. Mer info kommer som sagt senare.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *