Info inför terminstart och för nya studenter

Snart är sommarens väntan över och det är dags för en ny hösttermin med COL! Här kommer lite nyttig information för nya och gamla COLare:

Träningar

Träningarna drar igång igen torsdagen den 26/8 och sedan kommer det rulla på med styrka samt efterföljande innebandy på måndagar samt orientering eller löpning på troligtvis onsdagar och/eller torsdagar. Exakt upplägg beror på svaren på formuläret som TK skickade ut om höstens träningar. Måndagsstyrkan kommer ske utomhus eller i motionshallen i Chalmers kårhus (en trappa upp), med start kl 17.30. P.g.a. nuvarande restriktioner är deltagarantalet begränsat till 50 personer de måndagar då träningen genomförs inomhus. Löp-/orienteringsträningarna startar kl. 17.30 och utgår oftast från Chalmers eller Skatås. Anmälan görs senast dagen före träningen i ett anmälningsdokument. Orienteringsträningarna är av svår svårighetsgrad, men även enklare banor kommer finnas till förfogande (önskemål om detta anges i så fall i anmälan). 

Träningsplanering publiceras månadsvis och varje söndag läggs en mer detaljerad veckoplanering ut i COL:s Facebookgrupp, så gå med i den: https://www.facebook.com/groups/40277566767

 

Mat efter träningar

När alla restriktioner lättat kommer vi börja med mat till självkostnadspris (ca 25 kr) efter vissa träningar som utgår från Chalmers (ej måndagsträningen). Vi lagar mat och äter i Vera Sandberg salen (två trappor upp i kårhuset). De medlemmar som regelbundet är med på våra träningar kommer bli uppskrivna på en matlagningslista och laga mat till de som tränat och anmält sig till mat.

 

Andra arrangemang

Under hösten kommer ett antal klubbmästerskap att arrangeras, där det första blir sprint-KM vecka 35. För att vara med i tävlingsklass på KM är det viktigt att vara medlem i klubben (se nedan). 

För nybörjare som är sugna på att börja orientera kommer COL arrangera en prova på orientering den 8e september. Se mer info om detta i en annan kommande nyhet här på hemsidan. Det finns även ett Facebookevenemang här: https://fb.me/e/3Vvi8FDVv
Tipsa gärna era Chalmers-kompisar som kan vara sugna på detta!

Det kommer även arrangeras några aktiviteter av det festligare slaget i höst, nämligen ÖL-OL, SM-fest och julfest. Först ut är ÖL-OL fredagen den 24e september, följt av SM-fest lördagen den 13e november. Mer info om allt detta kommer ut när det närmar sig. 

Den 12e december kommer den första upplagan av COL-indoor arrangeras, en orienteringstävling inne i Chalmers Kårhus. Där hoppas vi på ett stort deltagarantal från COL, både i form av löpare och funktionärer. 

Utöver allt detta kommer fler fantastiska arrangemang dyka upp under hösten. Stay tuned!

 

Medlemskap

Deltagande på COL:s träningar och andra aktiviteter förutsätter att man är medlem i föreningen. Att vara medlem i COL kostar 150 kr/läsår och betalas in till bankgiro 5534-0756. Medlemsavgiften betalas på hösten och gäller sedan under höst- och vårterminen. Skriv ditt namn samt ”medlemskap” på inbetalningen. Om du betalar medlemsavgiften för första gången ska du även skicka ett mail till medlem@chalmersol.se med följande uppgifter:

För och efternamn, personnummer, e-postadress, och vilken studentkår du är medlem i, om du är studerande (t.ex. Chalmers Studentkår).

För tidigare medlemmar följer här lite specifik information om medlemsavgiften, då Chalmers OL under verksamhetsåret 2021 förflyttar tidpunkten för betalningen av medlemsavgiften: 

Om du betalade 150 kr i våras ska du betala 75 kr nu för att vara medlem under kommande höst- och vårtermin. Detta berör exempelvis er som inför årsmötet betalade medlemsavgiften för att få deltaga på mötet. För er som endast betalade 75 kr i våras gäller samma sak som för de som inte var medlemmar under våren, dvs 150 kr för medlemskap ett helt år. 

Tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen om du har några funderingar eller frågor (styrelsen@chalmersol.se).

Hoppas vi ses i höst!

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *