Klädinfo!

Det är dags för ett nytt fönster för beställning av de omåttligt snygga COL-kläderna!  Till i år har vi en deal med Noname och kan utöver de traditionella favoritplaggen såsom överdragsjacka och T-shirt presentera bland annat en Hoodie!

Viktig  info om priser/beställning/betalning osv:

Priserna, som redan är något lägre än tidigare år kommer också bli än förmånligare pga vår fantastiska sponsor SM-sport. Vi har en summa som vi kommer fördela som subvention på plaggen för att öka försäljningen. Pga svårigheten i att uppskatta hur stort intresset faktiskt blir så har vi dock beslutat att avvakta den exakta fördelingen av subventionerna, så vi inte subventionerar vare sig för mycket eller för lite. Därför kommer det bli lite som en ”klädbonus” man får i efterhand. I webbshopen kommer varje plagg som kan subventioneras vara inlagt att kosta 1 kr/st. Men vårt ordinarie pris syns i produktinformationen om du klickar upp plagget (använd svenska) . Detta är för att vi på ett smidigt sätt ska kunna använda deras leveranssystem och koppla ordrarna till personer men ändå kunna vara flexibla i hur fördelingen av subventioner.

För att ge en liten uppskattning är det troligt att räkna med att T-shirt/linne kommer subventioneras från priset online med ytterligare 50-100 kr/plagg och överdragsjacka/Hoodie med ca 150-200 kr/plagget.

Klädfönstret är öppet tills 31/10. Man kan prova storlekar på provkollektion på våra träningar framöver.

Såhär gör man för att beställa: Gå till: https://clubshop.nonamesport.com/sv/

Skapa ett personligt konto och logga in med vår klubbkod som är 00143COL

Gör din order och en beställning. Du kommer behöva betala en liten symbolisk summa på 1kr per COL-plagg för att vi på ett smidigt sätt ska kunna använda deras leveranssystem och koppla ordrarna till personer men ändå kunna vara flexibla enligt förutsättningarna ovan. Resterande summa betalas sedan till COL i samband med utlämning av kläderna efter avdrag för klädbonusen.

Vi hoppas givetvis att så många som möjligt vill köpa COL-kläder då det är en trevlig grej för gemenskap/tillhörighet på aktiviteter och hjälper oss marknadsföra oss externt.

Vid frågor/funderingar, hör av dig till Filip på 072-5481990 eller ordf@chalmersol.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *