Nu kör vi snart igång igen!

Måndag 31/8 börjar vi med träningar igen efter sommaruppehållet. Träningskommittén håller för full på att planera upplägget för hösten och förhoppningsvis kommer mycket att vara sig lite mer likt det vanliga. Grundplanen är som tidigare med styrketräning+ innebandy på måndagar och löpning/orientering på onsdagar. Nu de första veckorna i september kommer vi dock, likt i våras, att köra måndagsstyrkan utomhus på campus. Planen är därefter att fortsätta inomhus men med reservation för att upplägget blir lite ändrat med fasta styrkeplatser och föranmälan med mera. Men mer info kommer om detta. Tillsvidare utgår även den gemensamma maten på onsdagar men bra träningar kommer som sagt utlovas så finns ingen anledning att inte dyka upp!

Precis som vanligt så planeras det också för bland annat Sprint-KM, SM-fest och vår årliga skidresa så vi har mycket kul att se fram emot!

Vi i styrelsen vill också slå ett slag för medlemskapet som är den absoluta basen för att vi ska kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt och arrangera dessa roliga träningar, fester, skidresa osv. Info om medlemskap finns här på hemsidan på fliken ”om klubben”.

Hjälp till att bjuda in nya studenter ni vet flyttat hit till Göteborg in i vår Facebookgrupp samt att bli medlemmar och peppa dem att börja testa att vara med på våra aktiviteter så får de en fin start i sin nya stad och vi alla får ännu roligare tillsammans!

//Styrelsen genom Filip Ossiansson

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *