Skidlägret inställt

En enig styrelse fattade ikväll beslut om att ställa in skidlägret 2021. Det är givetvis ett oerhört tråkigt beslut men sett till hur situationen i omvärlden är just nu är det också ett tämligen enkelt beslut att fatta. Hur mycket vi än skulle vilja sprida lite skidglädje hos våra medlemmar är det inte försvarbart att arrangera ett läger för +45 personer i dessa tider och de restriktioner som vi alla behöver följa nu om att minimera våra kontakter.

Vad händer nu med mina pengar? Då vi bokat med avbokningsskydd och COl täcker den extra avgiften som tillkommer vid avbokning så kommer alla som betalat in anmälningsavgiften att få HELA BELOPPET ÅTERBETALT till sig framöver. (Observera dock att det kan dröja några veckor, detta av likvida anledningar beroende på hur snabba Orsa är med sin återbetalning).

Styrelsen försäkrar också om att de pengar som var budgeterade till subvention av årets läger kommer öronmärkas till att subventioneras till något som kommer medlemmarna till pass när tillfälle ges! Så när den här  är över kanske det tex blir en mycket subventionerad NSM resa eller något annat skojigt!

Tillsvidare gläds vi åt att det kommer bjudas på både Zoom-styrka på måndagar och orienteringsträning på onsdagar i januari!

Ha nu en god jul och gott nytt år så ses vi åter 2021!

//Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *