Dags för ny klädbeställning!

Det är dags för ett nytt fönster för beställning av de omåttligt snygga COL-kläderna!  Likt tidigare har vi en deal med Noname och sortimentet kommer se likadant ut, med bland annat överdragsjacka, hoodie, T-shirt och linne!

Priser/beställning/betalning osv:

Priserna kommer bli förmånligare tack vare vår fantastiska sponsor SM-sport. COL har även en egen summa som vi kommer fördela som subvention på plaggen för att öka försäljningen. Pga svårigheten i att uppskatta hur stort intresset faktiskt blir så har vi beslutat att avvakta den exakta fördelningen av subventionerna, så vi inte subventionerar vare sig för mycket eller för lite. Därför kommer det bli lite som en ”klädbonus” man får i efterhand. I webbshopen kommer varje plagg som kan subventioneras vara inlagt att kosta 1 kr/st. Ordinarie pris syns i produktinformationen om du klickar upp plagget (använd svenska) . Detta är för att vi på ett smidigt sätt ska kunna använda deras leveranssystem och koppla ordrarna till personer men ändå kunna vara flexibla i hur fördelningen av subventioner.

För att ge en liten uppskattning är det troligt att räkna med att T-shirt/linne kommer subventioneras från priset online med ytterligare 50-100 kr/plagg och överdragsjacka/Hoodie med ca 150-200 kr/plagg.

Klädfönstret är öppet till 10 oktober. Om man vill prova storlekar kan man antingen fråga en snäll kompis som redan har COL-kläder, eller fråga någon i styrelsen om vi har rätt storlek inne i vårt klädlager för att prova vid någon träning. Inom kort kommer det även upp en länk till storlekstabell i webbshoppen.

Såhär gör man för att beställa:

  1. Gå till: https://clubshop.nonamesport.com/sv/
  2. Skapa ett personligt konto och logga in med vår klubbkod som är 00143COL
  3. Gör din order och en beställning.

Du kommer behöva betala en liten symbolisk summa på 1 kr per COL-plagg för att vi på ett smidigt sätt ska kunna använda deras leveranssystem och koppla ordrarna till personer men ändå kunna vara flexibla enligt förutsättningarna ovan. Resterande summa betalas sedan till COL i samband med utlämning av kläderna efter avdrag för klädbonusen.

Vi hoppas givetvis att så många som möjligt vill köpa COL-kläder då det är en trevlig grej för gemenskap/tillhörighet på aktiviteter och hjälper oss att marknadsföra oss externt.

Vid frågor/funderingar, hör av dig till Nils på 070-9480094 eller ordf@chalmersol.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *