Dags för skidläger!

Den sista planeringen börjar nu blir klar och på torsdag bär det av till Norge för 44 COLare. Nedan följer lite information kring lägret.

Transport

Vi reser upp och tillbaka till Sjusjoen i 6 st minibussar, se vem som åker i vilken buss nedan. Buss-cheferna ansvarar för att hämta sin buss vid Hyrcentralen samt bestämma om avfärd ska ske därifrån, från studiegången eller från Chalmers. Ett förslag är att respektive buss-chef skapar en messenger-grupp där man kan samordna avresa.

Vi återkommer med exakt tid för hämtning av minibussar samt avresa men räkna med avresa ca 07-08 för 5 minibussar och 12-13 för den sena minibussen.

Om man vill byta till den sena minibussen går det bra.

Boende

Vi bor i ett stort hus med 8 st 4-bädds rum samt 4 st 3-bädds rum, se boendefördelning nedan. Vi får nycklarna tidigast kl 16:00 på torsdagen och måste ha packat ut allt senast 12:00 på söndag.

Tyvärr har vi fått beskedet att bastun är rätt liten, delas med huset bredvid, samt är reserverad 14-17 på lördagen. Vi får basta i skift och göra det bästa av situationen.

Matlag

Varje minibuss (Gustav R, Herne, Malin & Frida adderas till buss 6) utgör ett matlag. Ni kan se matlagen samt schemat för matlagning nedan. Det finns 2 angränsande kök i huset och enligt information tillräckligt stora kastruller mm för att kunna laga mat till 44 personer.

Varje matlag ansvarar för en lunch/middag förutom matlag 2 som också ansvarar för en frukost och matlag 4 som endast ansvarar för 2 frukostar.

Matlag 4 ansvarar för att köpa frukost för hela lägret, dvs 3 frukostar. Alla andra matlag ansvarar för att köpa ingredienser till sin egen rätt. Handling sker med fördel i Svinesund, spara kvitton så delar vi på kostnaderna i efterhand.

Notera att alla rätter bör vara vegetariska eller att det erbjuds vegetariskt alternativ.

Skid-KM

TK arrangerar Skid-KM under lägret, mer information om det kommer i fb-gruppen.

Frågor, förslag till förbättringar, synpunkter?

Vänd er till mig (Adrian) eller Petter Bergstedt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *