Inbjudan skidresa 2018

Nu när det (äntligen) börjar bli kallt och längtan efter snön är som störst är det dags att boka in 31 Januari – 3 Februari i kalendern för Chalmers OLs årliga skidläger! 2019 kommer resan bli av till  vackra Sjusjöen – Nattrudstilen i Norge, ca 5.5 h bilfärd från Göteborg.

Sjusjöen ligger en bit från Lillehammer på en höjd av drygt 800 m.ö.h och är mycket snösäkert. Det ska finnas 350 km sammanhängande spår tillgängligt, varav 200 km ska vara preppat för skejtning och 30 km upplyst spår. Visst låter det underbart?!

Därför ska du boka in 31 Januari – 3 Februari vilket är andra helgen i läsvecka 2 NU. Tre stugor med sammanlagt 34 platser är bokade och vi planerar att åka upp i minibussar eller bilar på torsdag morgon för att hinna med ett pass innan solen går ner. Sedan väntar två dagar med många km skidåkning i underbar natur och med förträffligt sällskap. På söndagen hinns ett sista pass innan vi beger oss hem till slaskiga och blåsiga Göteborg igen.

Stugorna kommer vara utrustade med det som behövs som diskmaskin, micro, WC, duschar och annat sånt där nödvändigt. Mellan passen planeras mysiga gemensamma måltider där kostnaderna delas upp mellan de i respektive stuga.

 

Alla som anmälde sig fick plats och därför landar priset på 1300 kr/person för boende och hyrbilar. Detta skall sättas in på COLs bankgiro 5534-0756 senast 14 november. Märk betalningen med skidresa och namn. Utöver det tillkommer senare även kostnader för bensin och mat.

 

Anmälan till lägret öppnar nu på söndag 28 oktober kl 20.00. Då kommer ett nytt inlägg komma upp på hemsidan där anmälan i vanlig ordning sker med namn i en kommentar. Först till kvarn är det som gäller med förmån till medlemmar. Anmälan är bindande, förutsatt att det inte finns någon reservlista. Sista dag för anmälan är redan 30 oktober då stugorna måste avbokas om vi inte fyller platserna.  Men klart DU ska med!!

Vi ses!

/ Styret

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *